Dieten är över.

publicerat i växtbaserat;
Det första jag unnade mig efter dieten var horn från bageriet där jag bor, med smör, ost och marmelad. Himmelskt var det!
 
Jag har nu ätit lite sött..det blev glass då jag hade ont i halsen.. och jag kände mig bakfull dagen efter. Magen protesterade vilt också. Fick inte ont dock.
 
Det är verkligen missbrukar tendenser. Kroppen vill nu ha sött. Socker.
 
Jag ska verkligen försöka äta så veganskt som möjligt i veckorna. Ha 1-2 dagar som jag sen unnar mig det jag känner för. Känner att jag vill undvika vanliga mejeriprodukter. (undantagsvis en ledig lördag morgon för då vill jag ha vanlig mejeriost). Tänker använda mig av soya/havre/mandel produkter så mycket det går.
 
Just nu känner jag inte att jag helt kan bryta med köttprodukter. Jag hade kunnat vara utan alla sorters kött, mjölk, creme fraishe och sådana saker. Men ost.. Vanlig mejeriost.. det är svårt. Tycker inte att det finns något i den veganska världen som kan ersätta det. Kanske att jag en dag även slutar med det. För nu räcker det att jag äter det på helgen.
 
Jag har mått väldigt bra av denna kost. Känt mig stark och frisk. Energiladdad. Min hy blev bättre. Tappade några kilon. Jag var normalviktig redan innan och det är jag fortfarande. Något kilo gör skillnad på mig. Jag vill fortsätta må så här. Så nu tänkte jag försöka fortsätta på banan men inte lika strikt.
 
Jag känner att det är lätt att glida tillbaka till gamla vanor.
 
För övrigt är jag sjukt imponerad av mig själv, att jag gjorde detta i sex veckor. Imponerad av min man som alltid är positiv till att testa det jag vill testa.
 
Sen är det jag som står för matlagningen, så då blir det också det jag lagar. Men aldrig att han klagar. Jag gifte mig med rätt man, helt klart :)

 
Detta som jag längtade mest efter ;).
 
Trevlig helg!! På bild syns vår katt Melker och mina föräldrars hund Ozzy.
 
 

Kommentera inlägget här :