Första bokningen

publicerat i Allmänt;
Wohoo mitt första besök hos en bröllopsaffär är nu bokat.
Den 6 september ska jag och min ena tärna till matildas fest utanför stockholm.
Känns konstigt, nervöst och spännande! :)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Angelica:

Hej!
Hittade hit från bröllopstorget och tänkte bara lämna en kommentar, du gifter dig lite drygt två månader innan mig så tänkte följa dig och kanske få lite tips från din blogg! Jag har också min första klänningsprovning inbokad den 6te september, fast i Uppsala! :)
/Angelica

Svar: Hej! vad roligt att du hittat hit! Alltid kul om någon vill följa :) Jag hoppas du kan få lite tisp. Just nu händer det inte jättemycket i bloggen, men det är för att det står lite stil i planeringen. Kommer bli lite mer sen :) Lycka till med klänningprovningen!
Jonna

2:a kommentar, skriven , av S:

Kul med klänningsprovning!

Ett tips är att vara ganska säker på vad du vill ha. Annars bör du boka två tider innan beställning. Första timmen går sjukt snabbt och det är så många val man ska göra.

Jag gjorde alla val första besöket eftersom jag bor långt ifrån, jag skulle då hinna bestämma vilken typ av spets, om man vill ha släp eller inte, underkjol eller inte och färg (vit/ivory etc) plus att jag skulle måttas. Men det gick bra, även om jag knappt visste vad jag valt när jag gick därifrån så blev det en jättefin klänning till slut :-)

Men ett tips är att alla spetsar blir bra när dom väl kommer på klänningen, om det finns klnningar i lager, be att få titta på spetsen på en av dom och välj en som ser fin ut på en "riktig" klänning!

Lycka till!

Svar: Tack så jätte mycket för dina tips! :) Det är nog mer att tänka på än jag trott.. ska bli väldigt spännande. Jag bor långt ifrån där jag ska prova klänningen.. bor i skåne och klänningsprovningen är utanför sthlm.
Jonna

Kommentera inlägget här :