21 december

publicerat i planering, smycken;
De har kommit!
Ifredags hämtade jag äntligen ut våra inbjudningskort! De är så fina! :)
 
Igår var en effektiv dag med Kalle på stan. Först och främst var vi på jakt efter min vigselring. Jag hade nu funderat ett litet tag på vilken jag skulle ha. Jag hade nog egentligen bestämt mig, men ville ändå kolla runt i två andra smyckesaffärer lite snabbt.
 
När vi var inne på Hedbers guld köpte vi ett halsband som jag funderat på. Ett väldigt enkelt och stilrent halsband. Som knappt syns. Eventuellt ska jag ha det på vår bröllopsdag. Beror lite på hur totala looken blir.
 
På guldfynd köpte vi sen min vigselring. Jag hade funderat ett tag på den och det var den enda jag tyckte passade tillsammans med min förlovningsring. Så nu är det klart! Jag kommer få ett sms när den är färdig. Det var lite kampanjpris på den. Lade även till vitguldstillägg samt finare stenar ;). Men vi höll oss inom budgeten. Så det blir en diamantring i vitguld! :)
 
När vi ändå var på stan skulle vi ha en liten inflyttningspresent till min svägerska med sambo, då hittade jag ännu en sak till vårt bröllop! Jag hittade något till dukningen, något att fästa namnplaceringslapparna med. Jag blev väldigt nöjd med mitt (dyra) fynd då jag inte sett det på något annat ställe. Så trots att det blev lite dyrt tror jag det var ett bra köp!
 
 
 
 
Tyvärr vet vi redan nu att vi ska stryka ett namn på vår gästlista, och det är med sorg i hjärtat vi gör det.
Igår gick Kalles farfar över till andra sidan. <3