Så smått

publicerat i Allmänt;
Hej!
Det är nu några dagar sen sist, tänkte det var dags för ett nytt inlägg :).
 
I söndags "avslutade" jag min "löparkarriär" med iform loppet 10km. Det var fantastiskt! Andra andan rakt igenom, inte ett dugg trött bara skön härlig löpning! Ångrar i efterhand att jag inte satsade lite, för hade nog kunnat få ner tiden utan problem.
 
Före loppet, jag och Mändi.
 
Jag har så smått börjat smyga in mitt nya träningsprogram. Blev en dag försent då jag kände att jag behövde ha med min sambo som "stöd". Jag har kört en del fria vikter men kände mig lite osäker med vissa.
Därför blev det en dag "försenat", så igår körde jag igång med rumpa och framlår.
 
Älskar när jag längtar extra mycket efter att träna. Blir så när övningar och program är helt nytt! Underbart!
Jag har inte känt tillräckligt efter bara, kommer nog ha lite ont imorgon.. men det ska kännas mer tycker jag!
 
Ikväll blev det överkroppspass a la pumparumpa programmet, känner redan nu att träningsvärken är på g.. då har det varit ordentligt! :)
 
Bröllopsplanerna gått smått framåt. Nu har vi bokat ett musikpaket också via AFborgen där vi ska ha vår fest.
Vårt paket kallas festpaket Nya fest! Vår fest kommer att hållas i Nya fest samt Lilla salen. Vi känner inte att varken band eller dj är viktigt, utan det räcker med spotify listor för oss. Vi lägger hellre mer pengar på annat, tex bra mat och dryck.
 
Om ni vill läsa mer om AFborgen och deras lokaler finner ni adressen här; http://afborgen.se/lokaler/nya-fest/
 
 
 
 

Gott och blandat

publicerat i Brudklänning, träning & hälsa;
Hej alla denna fredag eftermiddag/kväll!
 
Jag har nu bokat in en tid i början på oktober för brudklänningsprovning. Det blir på Proms & Weddings i Malmö. Ska dit med mina tjejer -  de som kan följa med i alla fall :).
Tycker det är jättefint av dem att öppna upp för oss en söndag. Ska bli spännande!
 
Annars sitter jag och funderar och spånar över min träning i höst. Läser en massa på olika hemsidor. Har läst en del i bl.a. body och fitness magasine. Allt för att hitta inspiration. Gymgrossistens tidning är också bra tycker jag.
 
Jag kommer nog att hämta en del fakta från en hemsida som heter styrkelabbet. Sen har jag vissa övningar som är lite av favoriter som jag tänker försöka få in. Jag älskar framförallt att träna ben och rumpa!
 
I höst tror jag att jag ska fokusera på att bygga upp min kropp. På riktigt. Lite mer seriöst. Ha en tanke och plan bakom. Min dröm och mitt mål (vågar knappt säga det) är att bli starkare. Mer vältränad. Mer definierat vältränad. Om jag lyckas eller inte -  återstår att se. Jag har aldrig tränat på den nivån jag tänkt mig nu. Jag känner att kosten kan bli ett projekt. Jag får prova mig fram och se. Detta är inget som är gjort över en natt. Det är träning och resultat som kommer att ta tid.
Jag tänkte försöka börja smyga in det allt eftersom med start på måndag den 23/9!
 
Framåt våren tror jag att jag kommer bli strikare med kost och kanske drar ner lite på kolhydratintaget för att formtoppa. Vi får se. Våren är än så länge bara drömmar och funderingar :).
 
För något år sedan följde jag en tjej som kallas Annie. En fitness tjej. Har kikat in i hennes blogg nutid och hon bloggar inte lika mycket nu som då. Hon har dessutom fått barn nyligen. Men hon är samma träningstokia tjej. En inspiration:) http://annamarialacatus.kroppsnytt.se/page/2/
 
En annan inspiration är Sara Back. Ska gå lite efter hennes pumparumpa program. http://argetfit.se/argetfit/sara-back?start=8
 
Ha en härlig helg! Vi hörs.
 

Tankeställare

publicerat i Allmänt;
Idag tänkte jag slå ett slag för livet.
Såg på nyheterna imorse att Kristian Gidlund gått bort. Lyssnade på honom i sommarpratarna.. och lyssnade på honom igen, idag när jag kom hem från jobbet. Mina tårar rinner.
Ärligt, rakt på sak. Känslosamt. Insiktssfullt och naket.
 
Sen jag började jobba inom hematologi, har jag fått en annan syn på livet. Får se människor som du och jag, mitt i livet. Som aldrig kommer bli förälder. Inte uppleva kärlek igen. Inte uppleva en till jul.. Se deras liv slås i spillror.
Det ger mig en tankeställare varje dag.. och säkert många med mig.
 
Jag kände ingen "kris" vid 25, för vem är jag som ska känna så? När vissa inte får uppleva sin 30 års dag.
Allt är inte mörker. Alla dagar är långt ifrån så. Men idag är en sådan dag. När jag undrar över denna orättvisa.
 
Jag känner att jag ibland uppskattar livet för lite. De små vardagliga stunderna som kan betyda så mycket. Bara det här att ha hälsan i behåll.
 
Jag kan bli trött på folks vardagliga gnäll ibland.. Kan bli mycket trött på mitt egna gnäll om tex. min kroppsfixering.
Jag är inte dömd. Jag lever vidare ovetandes om när min tid är kommen. Bara det är en gåva i sig.
 
Ni hittar länken till Kristians sommarprat här: